Naujienos    »    Telefonai    »    Naujasis Samsung SGH-F300 MP3 telefonas
samsung-sgh-f300.jpg
samsung-sgh-f300-2.jpg
samsung-sgh-f300-3.jpg
samsung-sgh-f300-4.jpg

Naujasis Samsung SGH-F300 MP3 telefonas Siųsti el.paštu

Samsung ketina pristatyti SGH-F300 modelį ITU Telecom World 2006 parodos Hong Konge metu. Paroda vyks nuo pirmadienio iki penktadienio.
Iš nuotraukos matosi, kad SGH-F300 yra plonas ir pritaikytas daugialybei terpei. Jis yra toks plonas, kad nepanašu jog jis turėtų slankiojančią klaviatūrą, kuria būtų galima rašyti SMS žinutes. Tai greičiausiai išspręstų lietimui jautrus ekranas, nes navigaciniai klavišai tinkami MP3 grotuvui tikrai nepakeis įprastinės klaviatūros. Bet...

Šiek tiek geriau paieškojus internete galima rasti, kad Samsung SGH-F300 buvo patvirtintas FCC dar spalio mėnesį ir taip pat galima rasti, kitos MP3 grotuvo pusės nuotrauką.

Pasirodo, plonasis SGH-F300 yra gražus mp3 grotuvas, o kitoje jo pusėje yra pilnai veikiantis mobilusis telefonas. Telefono šone yra mygtukas, perjungiantis telefonų tarp režimų. Telefono režimu F300 galite naudoti kaip įprastinį telefoną su mažesniu ekranu ir įprastine klaviatūra. Kuomet perjungiate telefoną į grotuvo režimą, galėsite naudotis didesniu TFT ekranu muzikos klausymui (mp3, AAC, AAC+, WMA), vaizdo klipų peržiūrai, radijos klausymui ar naudojimuisi kamera. Reikia pabrėžti, kad telefonas visada lieka ryšyje, nepriklausomai nuo režimo, nebent jūs pasirinktumėte, kad norite išjungti telefoną.

Muzikos grotuvo navigacinis klavišas turi lietimui jautrų mygtuką. Jeigu manote, kad jums neužtenka mažo ekrano SMS žinučių rašymui ar interneto naršymui, Jūs visada galite persijungti į didesnį ekraną ir jame peržiūrėti turinį. Grotuvo režime taip pat galėsite rašyti žinutes. Lietimui jautraus mygtuko pagalba galėsite pasirinkti simbolius. Per lėtai? Galbūt T9 įvestis šiek tiek pagelbės šioje situacijoje?

Kadangi SGH-F300 neturi galinės pusės, tai reikia tikėtis įmontuotos vidinės baterijos. Taigi, jeigu norėsite ją pakeisti, tai greičiausiai teks apsilankyti Samsung techninio aptarnavimo centre. Telefono šonus puikiai išnaudoja sim kortelės vieta, atminties kortelės vieta, ausinių jungtis, garso reguliavimo mygtukai, klaviatūros užrakinimo mygtukas, režimų perjungimo mygtukas, bei pakrovėjo jungtis.


belenkas 2007-01-18

pazjiurek kokx rysys yjungtaz tele2 ar labaz

THENEXT 2007-01-05

Jskur galima atsjsjustj lietuwju kalbos jwestj cx65 sjemensuj jr kdl cja nejna jnternas.sjajp as apje sjemensus tokius wjska zjnau.tik cja nlb

Jūsų komentaras