Naujienos    »    Telefonai    »    Lamborghini Nokia 8800 Sirocco riboto leidimo telefonas
p338005.jpg

Lamborghini Nokia 8800 Sirocco riboto leidimo telefonas Siųsti el.paštu

Įkvėpta prabangių automobilių gaminotojų, įsikūrusių Italijoje, Nokia sukūrė nuostabų telefoną, turintį Lamborghini logotipą ir talpinantį savyje visas naujausias technologijas. Priekinėje telefono dalyje yra lazeriu išgraviruotas Lamborghini logotipas, o kitoje nerūdijančio plieno korpuso pusėje "Automobil Lamborghini". Telefone yra 262,144 spalvų TFT ekranas padengtas įbrėžimams atspariu safiru padengtu stikliuku, integruota 2 milijonų taškų fotokamera, bei 128MB vidinė atmintis. Telefone yra nemažai Lamborghini ekrano fono paveikslėlių, bei trumpa dokumentinė animacija apie Lamborghini ir keletas ypatingų skambėjimo tonų, atspindinčių Lamborghini galią.

Lamborghini Nokia telefonas yra tridažnis, turi integruotą MP3 grotuvą, Bluetooth palaikymą, xHTML naršyklę per TCP/IP, el.pašto palaikymą, palaiko POP3, SMTP, IMAP4 ir APOP protokolus, IMPS greitąsias žinutes, duomenų perdavimą EDGE, GPRS ar TCP/IP pagalba, taip pat vaizdo transliavimo paslaugas, OTA parsisiuntimus, bei integruotą laisvų rankų įrangą. Šie 500 telefonų buvo pagaminti specialiai Lamborghini automobilių savininkams.


sha 2006-12-03

Bet juk jų kaina ne dėl funkcijų, o dėl dizaino .)) Ir jei tau patinka ten išskiritiniai telefonai, tai gal ir visai apsimoka pirkti

smiriukas :) 2006-12-02

Nu nokia sirocco serija mane stebina :) sukuria visokiu idomybiu, kurios man patinka, bet ju kaina tikrai neatitinka ju funkciju ir pan. Tad neapsimoka tokiu dalykeliu pirkti. P.s. cia tik mano nuomoniukas :)

Jūsų komentaras