Naujienos    »    Apžvalgos
Sony Ericsson J300

Sony Ericsson J300

2006-11-22 14:29

Tęsdama mobiliųjų telefonų gamintojus apėmusį žemosios klasės telefonų gamybos bumą, Sony Ericsson išleido J300 modelį siūlantį vidutinį funkcijų komplektą už patrauklią kainą, skirtą ne ypač reikliam vartotojui.

0 komentarų | skaityti toliau | persiųsti draugui
Nokia 6030

Nokia 6030

2006-11-22 14:13

Dabar, kai dauguma mobiliuosius telefonus gaminančių kompanijų stengiasi išleisti ką nors, kas, rodos, atverstų naują mobiliojo ryšio istorijos puslapį, gamintojai nepamiršta ir paprastų vartotojų ir karts nuo karto išleidžia paprastą ir pigų telefoną, to pasėkoje pasaulį išvydo nedidelis, bet gražus, nesipuikuojantis prašmatniomis funkcijomis ir taikantis į paprastą vartotoją telefonas Nokia 6030.

0 komentarų | skaityti toliau | persiųsti draugui
Sony Ericsson K300

Sony Ericsson K300

2006-11-22 14:03

Pastaruoju metu daugelis mobiliuosius telefonus gaminančių kompanijų vis daugiau dėmesio ėmė skirti žemosios klasės ( Angl. low-end) modeliams. Pastaruoju metu jų pasirodo vis daugiau. Tokie telefonai nepasižymi funkcijų gausa, yra skirti paprastam vartotojui vertinančiam pagrindines telefono funkcijas (tokias kaip skambinimas ir trumposios žinutės). Žinoma tokių modelių ir kaina nėra didelė. Sony Ericsson K300 kaip tik ir yra vienas iš daugelio tokių telefonų - pastaruoju metu užplūdusių Lietuvos rinką.

0 komentarų | skaityti toliau | persiųsti draugui
Siemens C75

Siemens C75

2006-11-22 13:53

Vieni laukiamiausių 2005-ųjų metų gaminių buvo Siemens kompanijos x75 telefonų serija. Žinant x65 serijos sėkmę, visi nekantriai laukė naujųjų modelių, deja metų pradžioje kompanija Siemens buvo parduota, tačiau šią seriją, kuri gali tapti paskutinė rimta telefonų serija skirta Europos rinkai, kompanija išleido. Žinoma, daugelyje vietų yra kartojami x65 serijos telefonai, jų privalumai, deja kartais ir trūkumai. Siemens C75 yra būtent toks - nesitaikantis į laurus, tačiau tikrai ne bevertis modelis.

7 komentarai | skaityti toliau | persiųsti draugui
Motorola V3

Motorola V3

2006-11-22 13:40

Kompanijos Motorola gaminami telefonai dažnai išsiskirdavo iš kitu. Kompanija bandė pritaikyti daugelį ekstrevagantiškų sprendimų. Vieni pasiteisino, kiti - ne, tačiau įmantrūs ir išskirtiniai telefonai visada žavėjo žmones. Išleisdama telefoną Motorola V3, kompanija nebesistengė pakeisti telefono koncepcijos, gamintojai tiesiog pakėlė tai ką jau turėjo sukurę ankščiau - patobulino, pagražino, taip vis labaiu ir labaiu artėdami prie "idealaus" telefono sukūrimo. Kas jiems iš to išėjo skaitykite šiame strapsnyje.

0 komentarų | skaityti toliau | persiųsti draugui
Neonode N1

Neonode N1

2006-11-22 13:22

Visais laikas žmonės mėgo išsiskirti iš kitų. Turėti kažką ko neturi kiti. Šiais laikais toks noras padeda gyvuoti daugeliui kompanijų. Žinoma neatsilieka ir telefonų gamintojai. Jei prieš kelerius metus specialiai Europos rinkai skirtus įvaizdžio telefonus buvo galima suskaičiuoti ant pirštų, o ir patys telefonai buvo ypatingi tik tuo, kad jie buvo neįprasti, kitokie, subtilūs. Noriu iš karto pabrėžti, kad Neonode N1, telefonas apie kurį čia ir rašysiu tikrai nepriskiriamas įvaizdžio klasei, tačiau tikrai negalima teigti, kad tai eilinis telefonas.

5 komentarai | skaityti toliau | persiųsti draugui
Sony Ericsson K750

Sony Ericsson K750

2006-11-22 13:08

Vyrauja nuomonė, kad kompanija išleidusi sėkmingą mobiliojo telefono modelį užmiega ant laurų ir keli sekantys jos modeliai būna nevertos dėmesio pirmtako kopijos. Gal taip ir nutinka daugeliu atveju, tačiau Sony Ericsson visad buvo ir manau ilga laiką išlaikys rimtos kompanijos įvaizdį pirkėjų akyse. Čia nepradėsiu vardinti kompanijos sėkmių ir nesėkmių - ši apžvalga skirta ne tam. Ši apžvalga skirta, tam, kad visi turėtų galimybę susipažinti su vienu geriausių 2005-ųjų metų pradžios telefonu. Pavergusiu pirkėjus ne tik savo funkcijomis, bet ir kaina. Taigi Sony Ericsson K750.

6 komentarai | skaityti toliau | persiųsti draugui
Motorola E398

Motorola E398

2006-11-22 11:12

Mobilusis telefonas jau seniai nebėra tik ryšio priemonė. Tai šis tas daugiau ir, rodos, greitai šiam nedideliam technikos stebuklui galėsime patikėti net savo sveikatą. Su kuo tik šiais laikais nejungiamas mobilusis telefonas?! Kompiuteris, foto kamera, net DVD grotuvas - viską jau galima rasti telefonuose. O prasidėjo viskas nuo muzikos. Kol telefonas dar buvo tik ryšio priemonė skirta skambučiams ir trumposioms žinutėms, buvo pastebėta, kad į telefoną puikiai įsikomponuoja radijo imtuvas. Kompanija Motorola dar nesukūrusi mobiliojo telefono spalvotu ekranu, jau gamino telefonus su FM radija ir mp3 grotuvo funkcija. Taigi, ir toliau tęsdama geriausias tradicijas, Motorola pristatė telefoną Motorola E398 skirtą muzikos mylėtojams.

0 komentarų | skaityti toliau | persiųsti draugui